طرز تهیه پنیر پیتزا را در کلاس آشپزی اترک بخوانید.
به گزارش اترک :امروز آشپز ما براتون درست کردن پنیر پیتزا رو یا همون پنیر کش دار رو آموزش خواهد داد .یاد گرفتن این پنیر به شما کمک می کنه در جایی که پنیر پیتزا ندارید و یا به اون اعتماد ندارید، خودتون بتونید پنیر پیتزای مطمئنی رو درست کنید.
دستور سرآشپز اترک:
با سلام خدمت همه عزیزان همونطور که گفتند براتون دستور پنیر پیتزار و آموزش میدم که خیلی راحت است امیدوارم استفاده کنید.
مواد لازم :
شیر پاستوریزه :۲لیتر
سرکه یا جوهرلیمو:۲قاشق غذاخوری
نمک:کمی
توری یا پارچه نخی
اول باید شیر را داخل قابلمه بریزیم تا بجوشد همین که شروع به جوشیدن کرد سرکه یا جوهر لیمو را اضافه کنید کم کم شیر حالت سفت شدن به خود میگیرد ۱۰دقیقه که جوشید از روی شعله برمیداریم و داخل توری ریخته تا اب آن گرفته شود حالا یک طرف آب و نمک درست می کنیم و بعد از جدا شدن آب از پنیر با همون توری داخل آب نمک می گذاریم ۵دقیقه ای که موند بعد پنیر را از توری درمیاریم و داخل یک قابلمه می گذاریم حالا با شعله مللیم حرارت می دهیم .
حواستان باشد نسوزد بعد از ۱۰دقیقه پنیر ما آماده است.پنیر را از روی شعله برداشته و می گذاریم سرد بشه بعد رنده کرده و داخل فریزر بگذارید هر زمان که لازم داشتید استفاده کنید.