tazadgarb1

رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس اسلامی فرمودند:امروز نوبت دنیای اسلام است که با استفاده از دانش و ابزارهای جهانی و همچنین عقل و خردمندی و تدبر و بصیرت، در جهت برپایی «تمدن نوین اسلامی» حرکت کند.

به گزارش اترک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، همزمان با هفدهم ربیع‌الاول، خجسته سالروز میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و حضرت امام صادق علیه‌السلام، مسئولان نظام، میهمانان شرکت‌کننده در کنفرانس وحدت اسلامی، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم، صبح امروز با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار ضمن تبریک سالروز میلاد پیامبر عظیم‌الشأن اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و حضرت امام صادق علیه‌السلام با اشاره به دمیده شدن روح زندگی و معنویت واقعی و احیای دنیای مرده و آفت‌زده‌ی جاهلیت با ظهور اسلام و ولادت و بعثت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم، مهمترین وظیفه‌ی امروز دنیای اسلام به‌ویژه علما و روشنفکران راستین را «تلاش مجدانه و مجاهدانه» برای دمیدن روح واقعی اسلام و معنویت در دنیای پر از ظلم و تبعیض و قساوت کنونی دانستند و تأکید کردند: امروز نوبت دنیای اسلام است که با استفاده از دانش و ابزارهای جهانی و همچنین عقل و خردمندی و تدبر و بصیرت، در جهت برپایی «تمدن نوین اسلامی» حرکت کند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گرامیداشت میلاد پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم را در مقابل وظیفه‌ی مورد انتظار از دنیای اسلام، بسیار کوچک برشمردند و گفتند: امروز وظیفه‌ی امت اسلامی، فقط گرامیداشت میلاد یا بعثت پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم نیست بلکه دنیای اسلام باید اهتمام خود را رسیدن به تمدن نوین اسلامی قرار دهد.
ایشان افزودند: تمدن نوین اسلامی به‌معنای تجاوز به سرزمین‌ها، پایمال کردن حقوق انسان‌ها و تحمیل کردن اخلاق و فرهنگ خود به ملت‌ها نظیر آن‌چیزی نیست که تمدن غربی انجام داد بلکه به معنای هدیه کردن فضیلت الهی به بشریت و ایجاد زمینه برای تشخیص مسیر صحیح به‌وسیله‌ی خود انسان‌ها است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به استفاده‌ی غرب از دانش و فلسفه‌ی دنیای اسلام برای پایه‌ریزی تمدن خود، خاطرنشان کردند: این تمدن اگرچه جلوه‌های زیبایی از فناوری، سرعت، سهولت و ابزارهای مختلف زندگی ارائه کرد اما برای بشریت، خوشبختی، سعادت و عدالت به ارمغان نیاورد و در درون خود نیز دچار تضاد شده است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: تمدن غرب با ظاهر پر زرق و برق خود، اکنون از لحاظ اخلاقی فاسد و از لحاظ معنوی پوک شده است به‌گونه‌ای که خود غربی‌ها به این واقعیت اذعان می‌کنند.
ایشان با تأکید بر اینکه اکنون نوبت دنیای اسلام است تا در جهت پایه‌ریزی شالوده‌ی تمدن نوین اسلامی گام بردارد، گفتند: برای رسیدن به این هدف، امیدی به سیاستمداران دنیای اسلام نیست و باید علمای دین و روشنفکران راستین که قبله‌ی آنها غرب نیست، اقدام به روشنگری در میان امت اسلامی کنند و بدانند که برپایی این تمدن، امکان‌پذیر است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ظرفیت‌ها و توانایی‌های دنیای اسلام از جمله سرزمین‌های خوب، موقعیت جغرافیایی ممتاز، منابع طبیعی فراوان، و نیروی انسانی با استعداد، خاطرنشان کردند: اگر این ظرفیت‌ها با تعالیم واقعی اسلام درهم آمیخته شوند، امت اسلامی می‌تواند آفرینش‌های هنرمندانه‌ی خود را در عرصه‌های علم و سیاست و فناوری و همچنین عرصه‌های اجتماعی به ظهور برساند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نظام جمهوری اسلامی ایران را یک نمونه از امکان رسیدن به این اهداف بزرگ برشمردند و افزودند: ایران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، از لحاظ علمی، سیاسی و اجتماعی، عقب‌افتاده و از لحاظ سیاسی، منزوی و از لحاظ شئونات کشور کاملاً وابسته بود اما امروز به برکت اسلام، ملت ایران هویت و شخصیت خود را نشان داده و کشور به پیشرفت‌های مهمی در علم و فناوری و دانش‌های نوین رسیده و جزو چند کشور برتر در این عرصه‌ها است.
ایشان این نمونه را قابل تعمیم برای همه‌ی دنیای اسلام دانستند و تأکید کردند: رسیدن به این جایگاه شرط دارد و شرط آن نیز، کوتاه شدن سایه‌ی سنگین ابرقدرت‌ها از ملت‌ها است که البته هزینه هم دارد زیرا رسیدن به اهداف بزرگ بدون دادن هزینه امکان‌پذیر نیست.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه در تمدن اسلامی برخلاف تمدن غرب، هیچ کشوری با زور تحت سلطه  قرار نمی‌گیرد، افزودند: در پایه‌ریزی تمدن نوین اسلامی نباید نگاهمان به غربی‌ها باشد و نباید به لبخند و اخم آنها توجه کنیم بلکه باید با اتکاء به توانایی‌ها و ظرفیت‌های خود، در مسیر صحیح حرکت کنیم.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یکی از ابزارهای دشمنان برای جلوگیری از برپایی تمدن نوین اسلامی را ایجاد تفرقه میان مسلمانان دانستند و گفتند: از هنگامی که موضوع شیعه و سنی در ادبیات مقامات و سیاستمداران آمریکایی مطرح شد، اهل فهم و اهل نظر نگران شدند زیرا مشخص بود آنها به‌دنبال یک توطئه‌ی جدید و خطرناک‌تر از قبل هستند.
ایشان با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها با اصل اسلام مخالف هستند و نباید فریب اظهارات آنها را در حمایت از برخی فرقه‌ها خورد خاطرنشان کردند: اظهارات رئیس‌جمهور قبلی آمریکا بعد از ماجرای یازده سپتامبر که سخن از جنگ صلیبی بر زبان آورد، در واقع نشان‌دهنده‌ی جنگ دنیای استکبار با اسلام است.
رهبر انقلاب اسلامی، اظهارات مقامات فعلی آمریکا مبنی بر موافقت با اسلام را خلاف واقع و نشانه‌ی نفاق آنها دانستند و گفتند: مقامات فعلی آمریکا با اصل اسلام مخالف و برخلاف اظهاراتی که می‌کنند، به‌دنبال ایجاد اختلاف میان مسلمانان هستند و نمونه‌ی آن هم ایجاد فرقه‌هایی تروریستی همچون داعش و فرقه‌های دیگر است که با پول وابستگان به آمریکا و کمک‌های سیاسی آنان به‌وجود آمده و فجایع کنونی را در دنیای اسلام به بار آورده‌اند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر موافقت با سنی و مخالفت با شیعه، دروغ است افزودند: مگر مردم غزه که آن‌گونه مورد تهاجم و تعرض قرار گرفتند، سنی نبودند و یا مردم کرانه‌ی باختری که این‌گونه تحت فشار هستند سنی نیستند.
ایشان با اشاره به اظهارات یک سیاستمدار آمریکایی مبنی بر اینکه «دشمن آمریکا، اسلام‌گرایی است» تأکید کردند: برای آمریکایی‌ها شیعه و سنی تفاوتی ندارند، آنها با هر مسلمانی که بخواهد براساس احکام و قوانین اسلامی زندگی و برای آن مجاهدت کند، مخالف هستند.
رهبر انقلاب اسلامی مشکل اصلی آمریکایی‌ها با مسلمانان را، پایبندی و تقید به احکام و دستورات اسلام و تلاش برای پایه‌ریزی تمدن اسلامی دانستند و خاطرنشان کردند: به همین دلیل است هنگامی که بیداری اسلامی آغاز شد، آنها سراسیمه و نگران شدند و تلاش کردند آن را مهار کنند که در برخی کشورها نیز موفق شدند اما بیداری اسلامی نابودشدنی نیست و به لطف الهی به اهداف خود خواهد رسید.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هدف اصلی جبهه‌ی استکبار را ایجاد جنگ داخلی میان مسلمانان و نابودی زیرساخت‌های کشورهای اسلامی همچون سوریه، یمن و لیبی دانستند و گفتند: نباید در مقابل این توطئه ساکت نشست و تسلیم شد بلکه باید با کسب بصیرت و حفظ استقامت در مقابل توطئه‌ها ایستاد.
ایشان با انتقاد از سکوت دنیای اسلام در قبال استمرار فشار بر مسلمانان بحرین و همچنین نزدیک به یک سال بمباران شبانه‌روزی یمن، و اوضاع سوریه و عراق، به قضایای اخیر نیجریه اشاره کردند و افزودند: چرا باید در مورد شیخِ مصلحِ تقریبی و مؤمن این‌گونه فاجعه‌آفرینی شود و حدود یک هزار نفر کشته شوند و فرزندان او به شهادت برسند و دنیای اسلام ساکت بماند؟
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اهداف دشمنان اسلام بسیار خطرناک است و وظیفه‌ی همه، بصیرت و بیداری است و در این میان وظیفه‌ی علمای اسلام و روشنفکران راستین است که با مردم و سیاستمداران دارای وجدانِ بیدار صحبت و واقعیت‌ها را بیان کنند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: هنگامی که دنیای زر و زور با همه‌ی توان به دنبال طراحی‌های خطرناک برای دنیای اسلام است، کسی حق ندارد به خواب برود و متوجه واقعیت‌ها نباشد.
پیش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی، آقای روحانی رئیس‌جمهور با تبریک میلاد نبی مکرم اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و حضرت امام صادق علیه‌السلام، پیامبر اسلام را اسوه‌ی اخلاق و پاکدامنی خواند و افزود: حضرت محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم درس وحدت، اتحاد و برادری را برای جهان به ارمغان آورد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند پیروی ازنبی مکرم اسلام هستیم، گفت: با وحدت ملت و هدایت رهبر بزرگمان در برابر قدرت‌های جهان به پیروزی رسیدیم و راه این پیروزی ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به در پیش بودن دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، این انتخابات‌ها را آزمون عظمت جهانی کشور دانست و افزود: همه باید به فکر پیروزی نظام اسلامی و کشور در این انتخابات باشیم.
آقای روحانی به حماسه‌ی ایرانیان در ۹ دی سال ۸۸ نیز اشاره و تأکید کرد: ۹ دی، روز دفاع ملت ایران از خاندان رسالت، دفاع از نظام، قانون و دفاع از ولایت فقیه و ولی فقیه بود.
رئیس‌جمهور گفت: امنیت امروز جمهوری اسلامی ایران در سایه‌ی برنامه‌ها و تدابیر رهبر معظم انقلاب تأمین شده است و شکر این نعمت با وحدت بیشتر و کمک به دنیای اسلام برای نجات کشورها از تروریسم و دخالت بیگانگان میسر خواهد بود.
آقای روحانی با بیان اینکه دشمنان، جهان اسلام را به جان یکدیگر انداخته‌اند، گفت: اگر کشورهای بزرگ اسلامی در کنار یکدیگر به فکر مسائل عامه‌ی مسلمین بودند، به‌راحتی مشکلات منطقه حل و فصل می‌شد.
وی با بیان اینکه برخی کشورهای اسلامی به جای تعامل فرهنگی و اقتصادی با یکدیگر، با قدرت‌های بیرون منطقه تعامل می‌کنند، افزود: جای تأسف است که کشوری از پیروزی یک ملت در عرصه‌ی سیاسی ناراحت باشد و سرمایه‌ی سیاسی جهان اسلام را به ثمن بخس در اختیار قدرت‌های بیگانه قرار دهد.
رئیس‌جمهور اضافه کرد: کشوری که بیشترین نقش را در کاهش قیمت نفت داشت، اکنون بودجه‌ی سال آینده‌ی خود را با کسری صد میلیارد دلاری بسته که این نشان می‌دهد، کسی که چاه برای دیگران می‌کَند، اول خود در آن خواهد افتاد.
در پایان این مراسم جمعی از میهمانان شرکت‌کننده در کنفرانس وحدت اسلامی، از نزدیک با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.