سر بریده یک مار کبرا ۲۰ دقیقه پس از جدا شدن از بدنش، آشپزی را که قصد داشت سر مار را برای طبخ سوپی پرطرفدار قطعه قطعه کند، نیش زد و وی را روانه قبرستان کرد!
به گزارش اترک به نقل از ایسنا، «پنگ فن»، آشپز 44 ساله چینی، یک مار «کبرای هندوچینی» را برای پختن سوپ مار که یک غذای بسیار پرطرفدار در استان گوانگدونگ در جنوب این کشور است قطعه قطعه کرده بود. با وجود اینکه 20 دقیقه از جدا شدن سر مار از بدنش میگذشت، این کبری، بالاخره زهر خود را ریخت و پنگ فن را نیش زد و از پای در آورد. آشپز بینوا قبل از رسیدن کمک پزشکان و پادزهر با اثر کردن زهر کبری جان خود را از دست میدهد.
به گزارش ایسنا به نقل از ریپلی، «یانگ هونگ چانگ» که 40 سال به تحقیق روی مارهای کبری پرداخته میگوید: تمام خزندگان حتی با گذشت بیش از یک ساعت پس از قطع سر یا اعضای بدنشان، هنوز توانایی حرکت داشته و به حیات و عملکرد اعضای خود ادامه میدهند. بنابراین احتمال اینکه سر این کبری همچنان زنده بوده و آشپز را نیش زده وجود دارد.