gharch

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

 به گزارش راه اترک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما با دستو ر تهیه فریتاتای قارچ و تره کوهی آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر:
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
تره کوهی خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه گیلاسی برای تزیین

طرز تهیه:
قارچ و فلفل دلمه‌ای رو بشورید و خرد کنید.
کمی روغن توی تابه بریزید و فلفل دلمه ای‌ها رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید.

تفت دادن فلفل دلمه‌ای

کمی که تفت خوردند، قارچ‌های خرد شده رو اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید سرخ بشن.

اضافه کردن قارچ
من همیشه ترجیح میدم قارچ آبدار بمونه. وقتی روی حرارت کم قارچ رو تفت بدید، آب میندازه و کوچیک میشه و در نهایتم همه آبشو از دست میده و بی طعمه. ولی روی حرارت بالا قارچ آبدار می‌مونه.

تخم مرغ‌ها رو در کاسه‌ای بشکنید و تره کوهی‌ها رو بهش اضافه کنید. تره کوهی رو قبل از اضافه کردن با دست یه کمی پودر کنید. چون خشک هستند راحت خرد میشن.

نمک و فلفل هم به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

هم زدن

تخم مرغ رو در تابه بریزید و حرارت رو کم کنید تا سرخ بشه.

اضافه کردن تخم مرغ به تابه

میتونید چند تا گوجه گیلاسی رو از وسط نصف کنید و روی فریتاتا بچینید تا ترکیب رنگ قشنگتری ایجاد بشه.

اضافه کردن گوجه گیلاسی

در تابه رو بذارید و اجازه بدید تخم مرغ‌ها کامل ببندند.
فریتاتا رو معمولاً توی تابه خودش سرو میکنند، ولی اگه تابه تون تفلون باشه و لبه‌های گرد داشته باشه به راحتی با کج کردن تابه میتونید درش بیارید.

انتهای پیام/