chaye2

چای و قهوه از جمله نوشیدنی‌های گرم و متداولی هستند که میزان مصرف آن‌ها بسیار بالا است اما در کنار خواصی که دارند می‌توانند به صورت پنهان ضررهایی نیز داشته باشند.

 به گزارش راه اترک به نقل از بیتوته، بسیاری، از نوشیدنی‌های مختلف مانند چای‌های میوه‌ای و یا دمنوش‌های گیاهی برای جایگزینی چای یا قهوه استفاده می‌کنند اما باید این نکته را بدانید که یکی از بهترین گزینه‌های روبروی شما می‌تواند چای ترش باشد. 

 

این چای که رنگی قرمز دارد به چای ترش یا چای مکه معروف شده است و می‌توانید از عطاری‌ها آن را تهیه کنید. برای آن که با این چای بیشتر آشنا شوید مطلب را تا به انتها دنبال کنید.

چای ترش در مقایسه با چای سیاه

چای سیاه به غلط در فرهنگ ما رواج یافته است و حتی مبتلایان به فشار خون و چربی می‌توانند چای ترش را جایگزین این نوشیدنی کنند. مصرف چای سیاه یا همان چایی که به طور معمول در بین ما ایرانیان در وعده صبحانه و طی روز مصرف می‌شود عوارض خاص خود را دارد.

 

از آنجایی که طعم چای معمولی تلخ است، عادت کرده‌ایم که کنار آن از یک نوع شیرینی مانند قند استفاده کنیم که بالطبع با مشکلاتی مانند بالا رفتن میزان قند خون و جلوگیری از جذب یکسری مواد در بدن همراه می‌شود.

 

امروزه با فعالیت شرکت‌های صنعتی، گیاهان مختلفی فرآوری شده و انواع چای‌های مختلف مانند چای دارچین، چای سبز و چای ترش به بازار آمده است که می‌تواند جایگزین خوبی برای چای سیاه باشد.چای قرمز یا چای ترش در قدیم به عنوان شاداب کننده و برطرف کننده بیماری‌های قلبی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

 

چای قرمز برای افرادی که به دنبال نوشیدنی رژیمی هستند نیز بسیار مناسب است.یکی از مشکلات مصرف چای سیاه دفع آهن است. اما با خوردن چای ترش نه تنها آهن بدن دفع نمی‌شود بلکه این‌گونه چای طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی - غنی از آهن به شمار می‌آید و افرادی که دارای قند، فشارخون بالا، سردی و حتی کم‌خونی هستند می‌توانند مصرف این نوشیدنی را جایگزین چای معمولی کنند.

انتهای پیام/م