مصرف ماهي خطر ابتلا به سرطان سينه را کاهش مي دهد.
به گزارش اترک به نقل از واحد مرکزی خبر:محققان علوم پزشکی در مقاله ای که در شماره اخیر نشریه پزشکی انگلیس منتشر شد اعلام کردند مصرف یک یا دو بار در هفته از انواع ماهی ، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
محققان چینی با بررسی 26 مطالعه پیشین و بررسی 800 هزار داوطلب در امریکا ، اروپا و آسیا به این مسئله پی بردند.
به گفته محققان ، با مصرف ماهی که سرشار از اسید های چربی غیر اشباع است می توان دستگاه ایمنی را تقویت کرد ، فعالیت عروق را افزایش داد و پیام های شیمیایی مغز را بهتر ارسال کرد.
محققان می گویند مصرف هر یک دهم گرم روغن ماهی بیشتر در روز ، خطر ابتلا به سرطان سینه را پنج درصد کاهش می دهد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود.
اگر تومور به لایهای محدود ختم شود و به سایر بافتها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده میشود.
بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطان ها در هر قسمتی از بدن می تواند تظاهر پیدا کنند.