آشنایی با گیاهی که جلوی فساد غذا را می گیرد.
به گزارش اترک :دارچین در درمان سرماخوردگی، سوء هاضمه و گرفتگی عضلات موثر است.به گزارش ایسنا، در طب سنتی چین از دارچین به عنوان یك سوپر دارو برای درمان مشكلاتی چون سرماخوردگی، سوءهاضمه، گرفتگی عضلات و همچنین افزایش سطح انرژی و بهبود گردش خون استفاده میشود. به گفته متخصصان، مصرف یك دوم قاشق چایخوری دارچین در روز میزان كلسترول بد خون را كاهش میدهد.
دارچین با پایین آوردن قند خون و افزایش میزان تولید انسولین در بدن به درمان دیابت نوع دوم كمك میكند. دارچین خاصیت ضد قارچی دارد و هاگ قارچها نمیتوانند در محیطی كه دارچین هست، تكثیر شوند. این ادویه همچنین تكثیر سلولهای سرطانهای خون و غدد لنفاوی را كاهش میدهد.
دارچین از لخته شدن خون جلوگیری میكند، تركیب دارچین با عسل نیز برای بهبود درد آرتریت مفید است. بعلاوه افزودن دارچین به غذا مانع از رشد باكتریها و فاسد شدن غذا میشود و میتوان از آن به عنوان یك نگهدارنده طبیعی غذا استفاده كرد./سایت سیمرغ