مصرف مواد غذایی حاوی روی می تواند به بهبودی بیماری کرونا ویروس کمک کند.
به گزارش راه اترک، طبق اعلام کارشناسان غذایی ، مصرف روی می تواند در بهبود بیماری هایی نظیر کرونا ویروس کمک کند.
اما اینکه چه مواد غذایی بیشترین مقدار روی را داشته باشند شاید برای شما هم سوال باشد.
در مطلبی که سایت تبیان منتشر کرده، 7 ماده غذایی زیر بیشترین مقدار روی را دارا می باشند.
گوشت گاو
هر 100 گرم از این گوشت حاوی 6 میلیگرم روی است.
عدس
در بین حبوبات عدس و لوبیا سفید جزو منابع خوب روی به حساب میآیند. هر 100 گرم از این مواد غذایی حاوی 5.50 میلیگرم روی است. لپه نیز از این عنصر مغذی بینصیب نیست. هر 100 گرم لپه حدود 3 میلیگرم روی به بدن میرساند.
نان کامل
نان تهیهشده از گندم کامل در هر 100 گرم 5 میلیگرم روی به بدن میرساند.
زردهی تخممرغ
زردهی تخم مرغ علاوه بر پروتئین و ویتامین حاوی میزان قابلتوجهی روی نیز میباشد. هر 100 گرم از این مادهی غذایی 4 میلیگرم روی به بدن میرساند.
جوی دوسر
شما میتوانید با مصرف یک پیاله جوی دوسر بهعنوان صبحانه از همان ابتدای صبح روی جذب کنید. آجیل سویا نیز همین خاصیت را دارد. هر 100 گرم از این دو مادهی غذایی 3 میلیگرم روی به بدن میرسانند.
شاهماهی و ماهی روغن یا قود
در هر 100 گرم از این ماهیهای روغنی 2 میلیگرم روی وجود دارد.
انتهای پیام/مرادیانی