آموزش شنیسل مرغ را در آشپزخانه اترک ببینید.
به گزارش اترک، آشپزخانه اترک، امروز براتون آموزش شنیسل مرغ (مرغ برشته شده و سوخاری شده) که یک غذای راحت و سریع است و خیلی مورد علاقه همه مخصوصا بچه ها است را تدارک دیده ایم.
با سلام خدمت دوستان عزیزم امروز براتون همونطوری که گفتن آموزش شنیسل رو داریم امیدوارم مورد قبول شما قرار بگیرد
مواد لازم :
مرغ بدون استخوان : نیم کیلو
زعفران آب شده : کمی
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
ادویه : به میزان لازم
آرد : 2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری : به میزان لازم
تخم مرغ : 1 عدد
ابتدا باید مرغ های بدون استخوان را با گوشت کوب آرام بکوبیم تا نازک شوند حواستان باشد که گوشتها پاره پاره نشود.
حالا مرغ ها رو به آرد آغشته می کنیم . روغن را در تابه ریخته که ته ظرف را بگیرد حالا تکه های مرغ را اول در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری و بعد آنها را در روغن سرخ میکنیم.
نوش جان