درس امروز آشپزخانه اترک ، آموزش یک دسر خوشمزه است.
به گزارش اترک ، در کلاس امروز اشپزخانه اترک براتون اموزش دسر تیرامیسوی بدون پنیر خامه ای روآوردیم.
با سلام خدمت دوستان امروز براتون یک دسر خوشمزه رو میخوام یاد بدم که احتمالا خیلی ها دوستش دارند ولی بعضی ها بخاطر نداشتن بیسکویت مخصوص تیرامیسو درستش نمیتونن کنند اما ما اینجا به روش ساده ای براتون درستش میکنیم که خیلی هم خوشمزه میشه.
مواد لازم برای 4 نفر
پودر کاکائو: 3 قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 استکان
بیسکویت پتی بور: به اندازه ظرف دسر
آرد: 1 استکان
کره: 70 گرم
وانیل: 4/1 (یک چهارم) قاشق چای خوری
شیر: 3 لیوان
پودر ژلاتین: 2 قاشق
گلاب: 2 قاشق غذا خوری
ابتدا آرد الک شده و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم و در تابه می ریزیم و با کره ای که داشتیم تفت میدهیم تا یکمی رنگ آرد عوض بشه و بوی خامی اون گرفته بشه.
داخل یک ظرف جداگانه نصف شیر که 1 لیوان و نیم میشه رو با شکرو گلاب و ژلاتین مخلوط میکنیم و روی گاز گذاشته تا زمانی که شکر داخل شیر حل بشه. توجه داشته باشید نیاز نیست شیر بجوشه فقط تا زمانی که شکر آب بشه این کار رو ادامه می دهیم.
.حالا زرده های تخم مرغ رو داخل یک ظرف ریخته و کاملا هم میزنیم و بقیه شیر رو هم اضافه میکنیم و با هم زن یا چنگان به خوبی هم میزنیم تا یک دست بشه.
وقتی شیر و شکر ما یک کمی سرد شد شیر و تخم مرغ و آرد آماده شده رو بهش اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم بعد مواد رو روی حرارت غیر مستقیم (مثل حرارت کتری جوش آمده ) میگذاریم انقدر هم میزنیم تا مواد غلیظ بشه هرچه غلیظ تر بهتر.
حالا بیسکویت هارو خرده کرده یا به صورت درسته داخل ظرف مورد نظر به صورت لایه ای میریزیم یک لایه بیسکویت کمی پوودر کاکائو و بعد مواد اماده شده همینجور ادامه میدیم تا تمام مواد داخل ظرف ریخته شود. ظرف رو 24 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا دسر ما آماده بشه و بعد می تونید دسر آماده شده را به همراه خانواده خوبتان نوش جان کنید.
نرگس جامی خبرنگار افتخاری اترک