درس امروز آشپزخانه اترک ، سیب زمینی کاسهای و قارچ شکم پر است.
با سلام خدمت دوستان امروز براتون یک غذای جدید داریم اموزش میدیم امیدوارم خوشتون بیاد
در کلاس امروز اشپزخانه اترک به سراغ سیب زمینی کاسه ای و قارچ شکم پر میرویم
مواد لازم
سیب زمینی: 500 گرم
قارچ بزرگ: 500 گرم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
فلفل دلمه ای رنده شده: 1 عدد کوچک
ادویه :به میزان لازم
نمک :به میزان لازم
پنیرپیتزا: 100 گرم
ارد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
سبزی معطر: 1 قاشق غذا خوری خورد کرده
اول سیب زمینی هارو آب پز کرده و بعد پوست آنها را گرفته و رنده می کنیم و با سبزی معطر، پودر سوخاری و نمک کاملا مخلوط میکنیم.
قارچ ها را هم شسته و پای آنها را در آورده و داخل قارچ ها رو هم کمی با قاشق خالی میکنیم.
یادمان باشد اضافه های قارچ را دور نریزید چرا که برای داخل سس آنها را اضافه میکنیم.
آن طرف جداگانه مواد سس رو که همون مواد ماکارونی بود آماده میکنیم. گوشت و ادویه ،پیاز و فلفل دلمه ای وقارچ های خورد شده رو اضافه کرده تا پخته شوند بعد رب اضافه میکنیم و یعد از سرخ شدن شعله رو خاموش میکنیم.
حالا روی میز کار کمی آرد می پاشیم و آرام آرام هر گلوله سیب زمینی را به صورت کاسه ای درست می کنیم و از مواد سرخ شده داخل آنها را پر کرده و روی آنها رو پنیر پیتزا می پاشیم.
داخل قارچ ها رو هم به همین صورت پر می کنیم و همه را در کنار هم روی سینی فر می چینیم و داخل فر میگذاریم تا طلایی شوند.
غذای ما آماده خوردن است.
نوش جان