بستنی یکی از دسرهای بسیار لذیذ و مورد پسند همه ی مردم است.
به گزارش راه اترک، بستنی یکی از دسرهای خوشمزه و مورد پسند همه ی مردم به خصوص کودکان می باشد.
در زیر طرز درست کردن بستنی زعفرانی را برای شما می آوریم.
مواد لازم :شیر پر چرب یک لیترشکر 400 گرمثعلب یک قاشق غذاخوری سرخالیگلاب یک دوم پیمانهخلال پسته به میزان لازمخامه و زعفران به میزان لازم
قبل از هر کاری 100 گرم خامه را تو یک کیسه فریزر خالی می کنید و با دست خوب پهنش می کنید به قطر یک تا دو میل بیشتر نشه که موقع خوردن اذیت می کنه و بذارید تو فریزر تا ببنده اگر مایل هستید بیشتر خامه استفاده کنید . شیر را میذاریم یک کم گرم بشه کم نه زیاد همین که از دمای یخچال بیرون بیاد کافیه.شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم و خوب به هم میزنیم اگر این کار را نکنین وقتی ثعلب را تو شیر ریختیم گلوله گلوله میشه و کار میده دستمون حالا بیا و مخلوطش کن کلی دردسر داره.وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدن مثل زمانی که میخوایم کیک درست کنیم آرد را به تدریج میریزیم اینجا هم همین کار رامی کنیم به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی میزنیم بعد دوباره شکر و هم زدن . این مایه باید خوب زده بشه طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس می کنید همینطور که تو عکس می بینید شیر کشدار شده وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزه و کش میاد البته هنوز خیلی رقیقه و کار داره تا بستنی بشه .
تو این مرحله گلاب و زعفران را بهش اضافه می کنیم زعفران به کرم خودتون بستگی داره که چقدر بخواین زرد بشه فقطحواستون باشه که بعد از بستن بستنی رنگش روشنتر میشه بنابراین از اون رنگی که مد نظرتون هست یک کم بیشتر بایدبهش زعفرون بزنید .
این عکس را گرفتم که تقریبا متوجه بشید قدیم به چه صورت بستنی را درست میکردن .
خب مایه ما به مرحله ای رسیده که باید بهش سرما بدیم کسانی که بستنی ساز دارن این مایه را بریزن تو مخزن بستنی سازشون درش را ببندن اگر یخ لازم داره بریزن دورش اگر نه که هیچ و روشنش کنند به مدت 40 تا 50 دقیقه بعد درش بیارن بهش خلال پسته و خامه خرد شده اضافه کنند و بذارن تو یخچال بعد از 7 تا 8 ساعت بستنی آماده خوردنه .دوستانی که بستنی ساز ندارن مایه را تو همین ظرفی که هست بذارن تو جا یخی یا فریزر و هر 5 دقیقه یک بار درش بیارن و با همزن دستی مخلوطش کنند تا یخ نزنه تمام لایه ای را که اطراف ظرفتون بسته را کاملا مخلوط کنید کمی طول میکشه ولی میارزه خسته نشید بعدش که میخورینش بازم هوس می کنید درستش کنین .وقتی بست و به این حالت که تو عکس می بینید رسید کافیه چون دیگه یخ نمیزنه .
بهش خلال پسته هر چقدر که دوست دارین اضافه کنید خامه ای را که تو فریزر گذاشتین در بیارین و بریزین روی بستنی و باقاشق خردش کنید و مخلوطش کنید .بذارید 7 تا 8 ساعت تو فریزر بمونه بعد در کنار خانواده نوش جون کنید .
منبع: تبیان