chay1

استفاده از قند یا شکر برای شیرین کردن چای  سبب بالا رفتن قند خون می شود.

 بررسی ها نشان می دهد مصرف عسل به همراه چای باعث افزایش مقاومت بدن و مقابله با بسیاری از بیماری ها می شود، از جمله بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش و یا بیماری ها ی پوستی .
پزشکان به افراد توصیه می کنند تا به جای استفاده از قند یا شکر برای شیرین کردن چای که سبب بالا رفتن قند خون می شود از بهترین شیرین کننده برای مصرف چای، یعنی عسل طبیعی استفاده کنند.
گفتنی است عسل به علت خواص درمانی بسیار زیادی که دارد و نیز به دلیل اینکه طبیعی است و سبب بالا رفتن قند خون به میزان زیاد در یک زمان کوتاه نمی شود، بهترین انتخاب برای مصرف به همراه چای است.
بررسی ها نشان می دهد مصرف عسل به همراه چای باعث افزایش مقاومت بدن و مقابله با بسیاری از بیماری ها می شود، از جمله بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش و یا بیماری ها ی پوستی .
پزشکان توصیه می کنند تا افراد برای شیرین نمودن چای خود از عسل البته به میزان کم استفاده کنند و از طعمی از عسل استفاده بکنند که با چای مزه خوشایندی تولید می کند زیرا عسل می تواند دارای طعم های مختلف باشد. ازجمله طعم ها ی آویشن،‌گزنه، پرتغال و غیره که هر کدام سبب می شود تا عسل خواص درمانی خاصی پیدا نماید.

منبع : قدس آنلاین