آموزش امروز آشپزخانه اترک، ساندویج گوشت و قارچ است.
به گزارش اترک، آشپزخانه اترک امروز برای شما علاقه مندان بخش آشپزی اترک، آموزش ساندویج گوشت و قارچ را خواهد داد.
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان براتون امروز اموزش ساندویج گوشت و قارچ رو داریم. یک غذای ساده که خیلی سریع آماده میشود
مواد لازم برای ۲نفر:
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰گرم
قارچ:۱۰۰گرم
پیاز:۱عدد متوسط
فلفل دلمه :۱عدد کوچک
رب گوجه: نصف قاشق
نان تست:۸عدد
پنیرپیتزا:کمی
کره برای چرب کردن نان:کمی
ادویه :به میزان لازم
نمک:کمی
اول باید پیازها رو به دلخواه یا رنده کنیم یا نگینی خورد کنیم بعد داخل تابه کمی روغن می ریزیم و پیاز را تفت می دهیم گوشت چرخ کرده رو هم اضافه می کنیم .
کمی که خامی گوشت گرفته شد قارچ های نگینی و فلفل دلمه ای نگینی رو اضافه می کنیم و می پزیم .
حالا ادویه و نمک رو اضافه می کنیم و رب را که آماده که شد شعله را خاموش می کنیم.
حالا روی یک تکه نان تست کمی کره می مالیم و از موادمون روی اون ریخته و یک کمی پنیر پیتزا می ریزیم و نان دیگر رو روی آن می گذاریم .همه مواد که تمام شد دستگاه ساندویچ ساز رو به برق می زنیم و اسنک هارو داخل آن گذاشته بعد ۷دقیقه اسنک های ما آماده است و می توانید نوش جان کنید