khormalu1

خرمالو حاوی فلاونوئید پلی فنولیک آنتی اکسیدان مانند کاتچین و گالوکاتچین علاوه بر داشتن یک ترکیب ضد تومور مهم، اسید بتولینیک است کاتچین خواص ضد عفونی، ضد التهاب و ضد خونریزی دارد.

 به گزارش راه اترک، خرمالو میوه ای است که این روزها فصل رسیدن آن بوده و در بازار نیز به راحتی قابل دسترس می باشد.

خود خرمالو دارای خواص و ویژگیهای بسیار مفیدی است که مردم را به سوی خود جلب می کند.

خرمالو حاوی فلاونوئید پلی فنولیک آنتی اکسیدان مانند کاتچین و گالوکاتچین علاوه بر داشتن یک ترکیب ضد تومور مهم، اسید بتولینیک است کاتچین خواص ضد عفونی، ضد التهاب و ضد خونریزی دارد.

هسته و برگ خرمالو نیز دارای خواص بسیار مفیدی هستند که امیدواریم شما هموطنان عزیز به آنها هم توجه نمایید.

فواید دانه خرمالو:  

از کوبیده دانه خرمالو بصورت گرد می‌توان سنگ مثانه و کلیه را دفع کرد بدین صورت که دانه را کمی حرارت داده سپس خرد نموده مانند قهوه دم کرده میل شود.
     کوبیده هسته خرمالو را با روغن منداب مخلوط کرده در یک بطری ریخته سر آن را محکم ببندید و در آب جوش به مدت یک ساعت جوشانده، سپس از این روغن می‌توان برای دردهای کمر، مفاصل و نقرس استفاده نمود و همچنین از پودر دانه آن که با حرارت بو داده شده است مانند قهوه دم کرده میل شود.

فواید برگ و گل درخت خرمالو:   

در طب سنتی قدیم از برگ درخت خرمالو نیز برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شد.
    برگ درخت خرمالو حاوی فلاوونوئیدها است که خاصیت ضد فشار خون، ضد سرطان و ضدموتاژن دارد.
    در عین حال برگ درخت خرمالو حاوی ماده‌ای به نام astragalin است که خاصیت آنتی‌هیستامینی داشته و واکنش‌های آلرژیک و آبریزش بینی را کاهش می‌دهد.
    این ماده همچنین علائم درماتیت و التهاب را در پوست کاهش می‌دهد.
    دم کرده گل خرمالو مقوی معده است.
    جوشانده برگ‌های آن برای سرفه مفید است.

انتهای پیام/ج